• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Keepersmateriaal

  Producten 1-20 van 72

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 72

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Een hockeykeeper moet altijd veilig en voorbereid het veld op kunnen gaan. Alleen met het beste materiaal voelt een keeper zich comfortabel en goed beschermd om het doel te verdedigen. Sporthuis heeft het grootste assortiment keepersspullen. Sporthuis heeft de complete keepers collectie van OBO, TK Hockey & Brabo online staan.

  Het juiste keepermateriaal kiezen

  Het juiste materiaal kiezen is voor keepers niet altijd gemakkelijk. Keepers zijn vertrouwd met een merk en stappen hier niet graag vanaf. Daarom heeft Sporthuis het grootste assortiment van alle merken. Wij hebben alle collecties van OBO, TK Hockey & Brabo. Voor elk budget en voor elk niveau keeper in huis.

  Wat voor soort materiaal is er?

  Keepers hebben een hoop materiaal nodig om veilig op het veld te kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan bodyprotectors, elleboogbeschermers, handschoenen, helmen, broeken, shirts, tassen, klompen, legguards, keepersstick en tok.

  Materiaal commissaris

  Als materiaal commissaris binnen een vereniging ben je regelmatig op zoek naar nieuwe spullen voor je keepers. Op zoek naar nieuw materiaal? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u advies geven, leverings mogelijkheden bespreken en helpen met de beste prijs.

  © 2019 Sporthuis.nl BV. All Rights Reserved.