Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

12 artikel(en)

 • OBO
  Snel bestellen
  OBO Wheelie Bag Basic

  € 89,00
 • Stag
  Snel bestellen
  Stag Trolleytas

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze Prijs: € 53,96

 • Malik
  Snel bestellen
  Malik Keeperstas Blauw

  Adviesprijs: € 110,00

  Onze Prijs: € 79,95

 • Stag
  Snel bestellen
  Stag Goalie Wheel Tas

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze Prijs: € 80,96

12 artikel(en)

Keeperstassen

Op zoek naar een nieuwe hockey keeperstas?

De grootste collectie hockey keeperstassen staat nu online bij Sporthuis. Een hockey keepertas is altijd extra groot, zodat al het keepersmateriaal erin kan worden vervoerd. Vaak zijn de keeperstassen ook voorzien van een handige hendel en wieltjes, waardoor de keeperstas gemakkelijk te dragen is.

De grootste collectie hockey keeperstassen

OBO is verreweg het populairste merk op het gebied van keeperstassen. De OBO wheeliebag en de Deluxe bag zijn het best verkochte model, vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. De Wheeliebags hebben grote vakken voor al het keepersmateriaal en zijn daarnaast voorzien van wieltjes en hendels om de tas eenvoudig te vervoeren.
Andere belangrijke keeperstassen zijn die van Grays. De Grays keeperstassen zijn voor hoogwaardige kwaliteit en gaan niet snel kapot. De ruime vakken zorgen ervoor dat je al je keepersmateriaal zonder enige moeite mee kunt nemen.
Daarnaast heeft Sporthuis een collectie van Stag keeperstassen, TK keeperstassen, Malik Keeperstassen en Merican keeperstassen.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbalkousen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@Sporthuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren