• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Hockeyhandschoenen

  Producten 1-20 van 190

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 190

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar nieuw hockey handschoenen?

  De grootste collectie hockeyhandschoenen zijn nu verkrijgbaar bij Sporthuis. De bekendste hockeymerken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Malik, Reece, Stag en TK hebben allemaal hockeyhandschoenen in hun collectie.

  De grootste collectie hockeyhandschoenen

  In het hockey is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Het beschermen van je handen is zeer belangrijk in het hockey. Hockeyhandschoenen worden steeds vaker gebruikt in het hockey. De handschoen moet goed beschermen, maar mag geen invloed hebben op het balgevoel. Over het algemeen worden de hockeyhandschoenen vaker gebruikt in de zaal dan op het veld. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat in de zaal de bal alleen maar over de grond gespeeld mag worden, waardoor de stick vaker laag bij de grond zit.

  De hockeyhandschoenen zijn er in meerdere modellen. Ten eerste heb je het full finger model, die de hele hand bedekken. Ten tweede heb je het half finer model, die de hand en de vingers beschermt maar de duim vrijlaat. Neem een kijkje in de collectie hockeyhandschoenen van Sporthuis.

  © 2019 Sporthuis.nl BV. All Rights Reserved.