Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Scheenbeschermers

Scheenbeschermers

Artikelen 1 tot 28 van 71 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 71 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Op zoek naar nieuwe scheenbeschermers om je te beschermen tijdens een voetbalwedstrijd? De grootste collectie scheenbeschermers vind je bij Sporthuis.nl

Nieuwe collectie scheenbeschermers staan nu online

Alle scheenbeschermers zijn zo ontworpen om je schenen optimaal te beschermen voor eventuele trappen, maar toch zit er verschil tussen scheenbeschermers. De standaard scheenbeschermer is voorzien van enkelstuk, waarmee de enkel ook gedeeltelijk beschermd wordt. Deze scheenbeschermers zie je voornamelijk in de jeugdelftallen, omdat jeugdspelers meer trappen op hun enkels en schenen krijgen.
Senior spelers stappen al snel over naar scheenbeschermers zonder enkelstuk, omdat dit vaak in de weg zit met de voetbalschoenen. De bewegingsvrijheid is voor de meeste spelers belangrijker dan de bescherming voor de enkels. Sinds een paar jaar heb ook scheenbeschermers met een zogeheten tube, die de scheenbeschermer op zijn plek houden. De tube is een soort sok, waar de scheenbeschermer in wordt gestopt.

Bekende merken scheenbeschermers

De bekendste merken zijn uiteraard de Nike scheenbeschermers en adidas scheenbeschermers. De meeste voetballers hebben een paar scheenbeschermers van deze merken. Dit komt, omdat er vroeger minder keuze was tussen de scheenbeschermers en kon je bijna alleen maar kiezen uit Nike en Adidas. Tegenwoordig komen er steeds meer merken bij zoals Stanno. De Stanno scheenbeschermers zijn in de laatste jaren goed door ontwikkeld, waardoor zij steeds meer marktaandeel pakken. De grootste kracht van de Stanno scheenbeschermers is de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Naast deze merken hebben we ook nog Masita scheenbeschermers, Puma scheenbeschermers en Rucanor scheenbeschermers.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste voetbalkousen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@sporthuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren