Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Schoenen

Schoenen

4 artikel(en)

 • adidas
  - 50%
  Snel bestellen
  adidas Barricade Club X Tennisschoen Kids
  adidas Barricade Club X Tennisschoen Kids

  Adviesprijs: € 55,00

  Onze Prijs: € 27,50

 • adidas
  - 50%
  Snel bestellen
  adidas Barricade Club Tennisschoen Dames
  adidas Barricade Club Tennisschoen Dames

  Adviesprijs: € 90,00

  Onze Prijs: € 44,95

 • adidas
  - 56%
  Snel bestellen
  adidas Response Approach K
  adidas Response Approach K

  Adviesprijs: € 45,00

  Onze Prijs: € 19,95

 • adidas
  - 54%
  Snel bestellen
  adidas Bercuda 2 Tennisschoen Dames
  adidas Bercuda 2 Tennisschoen Dames

  Adviesprijs: € 65,00

  Onze Prijs: € 29,95

4 artikel(en)

Tennisschoenen bij Sporthuis

Voor uw mobiliteit en beweging op de tennisbaan is een goede tennisschoen belangrijk. De tennisschoenen worden ieder jaar geïnnoveerd op het gebied van comfort, stabiliteit, uiterlijk en flexibiliteit. Sporthuis heeft een groot assortiment van verschillende tennisschoenen te koop, waarbij bij elke tennis schoen zelf meer uitleg staat over de desbetreffende tennisschoen.

De juiste tennisschoen

Voor de stabiliteit moet de tennisschoen goed om uw voet zitten. Als dit niet het geval is, kunt u last krijgen van verschillende problemen bijvoorbeeld gewrichtsproblemen. Tegenwoordig zijn de tennisschoenen bijna allemaal gemaakt van leer of imitatieleer om het ademend vermogen van de tennis schoen te verbeteren. Voor advies over de ideale tennisschoen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tennisschoenen voor verschillende ondergronden

In het hedendaagse tennis zijn er veel verschillende ondergronden zoals gravel, gras, kunstgras of hardcourt. Voor iedere ondergrond zijn er tennisschoenen te verkrijgen op de markt. Daarnaast zijn er nog tennisschoenen die voor meerdere ondergronden geschikt zijn. Voor elke ondergrond wordt de schoen aangepast om een zo goed mogelijk te kunnen tennissen. 

Dames en heren tennisschoenen

Naast het verschil in ondergrond zit er ook een substantieel verschil tussen de dames en heren tennisschoen. De heren tennisschoen is normaal gesproken breder dan de dames tennisschoen. De dames tennisschoen is smal en het uiterlijk heeft een vrouwelijk design. De tennisschoenen verschillen qua technologie niet veel van elkaar.

Tennisschoenen in ons assortiment
 

Op de website van Sporthuis wordt een groot assortiment aan tennisschoenen aangeboden. In het filter kunt u kiezen op merk, type, kleur, maat en geslacht. Op deze manier kunt u de ideale tennisschoen vinden in de webshop. Naast dames en heren tennisschoenen heeft Sporthuis ook een collectie voor kinder tennisschoenen.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren