• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Bedrukte teamkleding

  Ben jij op zoek naar (bedrukte) kleding voor jouw team, vereniging of bedrijf? Bij Sporthuis.nl helpen wij jou graag verder. Al onze teamkleding vind je op de teamkleding pagina. Overzichtelijk en scherp geprijsd. Wil je jouw kleding laten bedrukken? Vraag hieronder een offerte aan.

  Hoe werkt het?

  Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Hiervoor heb je de modelnummers/SKU-nummers van de producten nodig. Deze staan bij elk product onder het kopje 'meer informatie'. Bedenk daarnaast wat er op de kleding moet, waar dit moet en in welke kleur. Mail dit met de aantallen naar teamkleding@sporthuis.nl

  Of druk hieronder op offerte aanvragen, vul het formulier zo compleet mogelijk in. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een offerte. Lever je gelijk drukbestanden aan? Dan sturen wij een drukproef mee. Een drukbestand is een Vector bestand. Zoals een .eps of een .ai.

  Belangrijk om te weten.

  - Kleding laten bedrukken is mogelijk vanaf 8 producten met hetzelfde modelnummer/SKU.
  - Bedrukte kleding kan niet retour gestuurd worden.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik paskleding bestellen?
  Paskleding kan je zelf bestellen via onze website. Na het passen kan je deze producten retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug. Zorg er voor dat de labels nog aan de kleding zitten en dat de verpakkingen heel zijn.
  Kan ik een keepersshirt bestellen bij mijn teamkleding?
  Kleding laten bedrukken kan vanaf 8 stuks. Een uitzondering wordt gemaakt voor teams met een keepersshirt.
  Wat is de levertijd van bedrukte kleding?
  Dit is afhankelijk van de bedrukking en het gekozen merk. Houdt rekening met 5-10 werkdagen + de levertijd van de kleding. Een definitieve levertijd ontvang je bij de offerte.
  © 2019 Sporthuis.nl BV. All Rights Reserved.