• Gratis verzending vanaf €25,-
 • 2 fysieke winkels
 • Betaal met spaarpunten!
 • Reece Jungle Hockeystick

  Vanaf € 23,95 Normale prijs € 29,95
  SKU
  3201.10.98
  Reece Jungle Hockeystick Model 889228 8330 Houten Hockeystick Junior Jongens, Meisjes Zwart/Oranje
  De Reece Jungle hockeystick is afkomstig uit de stickcollectie van Reece Australia. De Reece Jungle is een allround veldstick die zorgt voor een prettig balgevoel. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en eigentijds design.

  De soepele houten stick zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van hout waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Het hout maakt de stick erg armvriendelijk en verhoogd het speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal voor junioren is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas voor de nodige power en een hogere slijtvastheid.

  De kromming van 22 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming voor spelers die extreme controle in hun spel wensen. De standaard curve location van deze stick draagt tevens bij aan een goede controle. De stick heeft een midi haak die er voor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact wat de aanname van de bal makkelijker maakt. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor goede wendbaarheid.
  © 2019 Sporthuis.nl BV. All Rights Reserved.