Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Levertijden van Sporthuis

Direct leverbaar.
Indien het bestelde artikel op voorraad is, zie je dit direct na het opgeven van je maat of aantal. Wij streven ernaar je bestelling dan de volgende dag te verzenden. Mocht een product door omstandigheden toch niet direct leverbaar zijn ontvang je bericht over de levertijd.

Leverbaar binnen 4-5 werkdagen
Zodra de levertijd na het invoeren van je maat of aantal verandert naar van direct leverbaar naar 4-5 werkdagen houdt dit in dat wij dit product in samenwerking met onze leverancier zullen gaan uitleveren. De levertijd van 4-5 werkdagen kan per bestelling verschillen en is o.a. afhankelijk van de bestelde producten en aantallen. Voor een exacte levertijd vragen wij je om contact met ons op te nemen via het contactformulier onder vermelding van je bestelnummer.

Verzending
- Alle bestellingen worden verzonden via de pakketdienst van PostNL en in de regel binnen 24 uur bezorgd inclusief de zaterdag

- Je ontvangt automatisch een e-mail met Track & Trace code op het moment dat het pakket bij ons het magazijn verlaat. Op de dag van bezorging kunt u het precieze tijdvak zien, waardoor u de status van uw bestelling stap voor stap kunt volgen.

- Onze pakketten worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door PostNL.

- Als u onverhoopt niet thuis bent, kunt u na de eerste bezorgpoging zelf bepalen waar en wanneer uw pakket de tweede maal moet worden aangeboden ( thuis, bij de buren, in de avond, op een van de 3.000 postkantoren of op een ander adres)

- Kan het pakket ook de tweede maal niet worden afgeleverd? Dan kan het pakket op het dichtsbijzijnde postkantoor worden afgehaald. Hier kunt u het 7 dagen lang ophalen op een voor u geschikt moment.

- De zendingen worden van maandag t/m zaterdag aangeboden

- Indien het pakket op een ander adres dan het factuuradres moet worden afgeleverd kunt u dit aangeven.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren