Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Thermokleding

Thermokleding

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Sporthuis heeft een zeer uitgebreide collectie in thermokleding met veel verschillende varianten. De grootste merken in thermokleding van onder andere Canterbury, Craft, Masita & Nike.

Thermokleding is bedoeld om je goed warm te houden tijdens het sporten. Het wordt gemaat van een soort stretch materiaal, zodat het altijd om je lichaam past als een extra laag om je lichaam. Door de thermokleding verlies je weinig lichaamswarmte. Thermokleding is comfortabel, omdat het strak om je lichaam zit en daarom het nauwelijks voelts. De thermokleding is van dun materiaal, waardoor het zeer weinig weegt

Onder de thermokleding vallen thermoshorts, shirts en broeken. Deze producten zijn in vele verschillende varianten te verkrijgen. Of je het shirt nou met lange of korte mouwen wilt. De broek met korte of lange pijpen. Het shirt met of zonder col. De thermokleding van Craft en Canterbury zijn verreweg het bekendste, maar Nike, Hummel, Masita hebben door de jaren heen hun thermokleding ook verder ontwikkeld. Neem een kijkje op de website om alle thermokleding goed te bekijken.

Als u op zoek bent naar teamkleding bent u bij Sporthuis aan het goede adres. Wij leveren ook thermokleding aan teams en grote groepen. Neem even contact op met de Klantenservice en wij maken een aanbieding op maat.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren