Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Jassen

Hockeyjassen

Artikelen 1 tot 28 van 143 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 143 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op zoek naar nieuwe hockeyjassen?

De grootste collectie hockeyjassen zijn nu te vinden bij Sporthuis. Sporthuis heeft een grote collectie aan hockeyjassen van bekende hockeymerken als Reece, Dita, adidas, Stag & TK Hockey.

De grootste collectie hockeyjassen nu online!

Er zijn verschillende soorten hockeyjassen te verkrijgen bij Sporthuis. Sommige hockeyjassen zijn waterdicht en beschermen je tegen de kou, terwijl andere gemaak zijn voor de trainingen. In de productomschrijvingen zullen de voor- en nadelen per product worden beschreven. De Reece hockeyjassen zijn het populairste, vanwege de goede kwaliteit van de producten. Bij de hockeyjassen hoort vaak ook nog een bijpassende producten, deze worden naast het product afgebeeld zodat je niet hoeft te zoeken.

De adidas hockeyjassen zijn zeer populair onder hockeyers en dan vooral de adidas T12 lijn. Deze T12 teamlijn is echter uitlopend en zal in 2016 worden vervangen door de Adidas T16 lijn. Deze teamlijn is voorzien van broeken, jassen, jacks, shirt en polo's, waardoor het maken van passende sets makkelijk wordt.
Reece hockeyjassen zijn populair vanwege hun goede prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn ook veel Reece hockeyjassen waterdicht, waardoor ze ook goed zijn voor in de winter.
Dita is een gerenomeerd hockeymerk, zo ook de Dita hockeyjassen. De jassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor de dita hockeyjassen lang meegaan.

Als u op zoek bent naar teamkleding bent u bij Sporthuis aan het goede adres. Wij leveren ook hockeyrokjes aan teams en grote groep. Neem even contact op met de Klantenservice en wij maken een aanbieding op maat.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren