Menu
Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Ballen

Hockeyballen

Artikelen 1 tot 28 van 91 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 28 van 91 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Nieuwe hockeyballen bestellen?

De grootste collectie hockeyballen staat nu online bij Sporthuis. De bekendste hockeymerken zoals Brabo, Dita, Grays, Kookaburra, Malik, Mercian, Reece en Stag hebben allemaal hockeyballen in hun assortiment zitten. Hieronder een kleine beschrijving om jou keuze iets makkelijker te maken!

De Brabo hockeyballen zijn erg geschikt voor kunstgras velden door de het gladde oppervlak. De Dita hockeyballen worden gemaakt van PVC en is hol. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet stuiteren en zijn daardoor zeer geschikt voor indoor hockey (wedstrijden). De Grays hockeyballen hebben vaak frivole kleuren waardoor je de bal niet uit het oog kan verliezen tijdens trainingen en wedstrijden. De Kookaburra Dimple ballen zijn de officiële wedstrijdballen afkomstig uit de collectie van Kookabuura en staan bekend als de beste hockeyballen ter wereld! De Malik Club hockeyballen zijn een van de meest verkochte hockeybal in Nederland. De holle bal gemaak van pvc is van topkwaliteit en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Reece ballen zijn hol van binnen en is gemaakt met de nieuwste ‘rotatiegieten’ waardoor de bal een perfecte balans heeft. De Stag hockeyballen zijn een van de beste ballen voor op de watervelden van Nederland. De Dimpels in de bal zorgen ervoor dat de bal lang laag kan blijven op het waterveld.

De grootste collectie hockeyballen

Er zijn verschillende soorten hockeyballen, namelijk trainingsballen, wedstrijdballen, straatballen, miniballen, glitterballen en dimple ballen. Als je op straat gaat hockeyen heb je vanzelfsprekend een straathockeybal nodig. De straatballen worden gemaakt van lichter materiaal dan de wedstrijdballen, namelijk lichtgewicht pvc.
De Dimple ballen zijn gemaakt voor watervelden en zijn hierdoor extra geschikt als wedstrijdbal. De Kookaburra Dimple bal staat zelfs bekend als de beste hockeybal ter wereld. De Dimples (deukjes) zorgen ervoor dat de minder stuitert en sneller rolt op een waterveld. De miniballen zijn ontwikkeld voor de beginnende hockeyers om de techniek beter onder de knie te krijgen. De ballen zijn ook hol van binnen.
De trainingsballen zijn net als de minibal ook hol van binnen, alleen zijn dit grotere ballen om mee te trainen.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren