Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

Ballen

Artikelen 1 tot 28 van 74 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 74 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ballen

Op zoek naar nieuwe hockeyballen?

De grootste collectie hockeyballen staat nu online bij Sporthuis. De bekendste hockeymerken zoals Brabo, Dita, Grays, Kookaburra, Malik, Mercian, Reece en Stag hebben allemaal hockeyballen in hun assortiment zitten.

De grootste collectie hockeyballen

Er zijn verschillende soorten hockeyballen, namelijk trainingsballen, wedstrijdballen, straatballen, miniballen en dimple ballen. Als je op straat gaat hockeyen heb je vanzelfsprekend een straathockeybal nodig. De straatballen worden gemaakt van lichter materiaal dan de wedstrijdballen, namelijk lichtgewicht pvc.
De Dimple ballen zijn gemaakt voor watervelden en zijn hierdoor extra geschikt als wedstrijdbal. De Kookaburra Dimple bal staat zelfs bekend als de beste hockeybal ter wereld. De Dimples (deukjes) zorgen ervoor dat de minder stuitert en sneller rolt op een waterveld.
De miniballen zijn ontwikkeld voor de beginnende hockeyers om de techniek beter onder de knie te krijgen. De ballen zijn ook hol van binnen.
De trainingsballen zijn net als de minibal ook hol van binnen, alleen zijn dit grotere ballen om mee te trainen.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste hockeyballen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@sporthuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren