Klantenservice
0348-41 93 65
0 artikelen - € 0,00

Grips

Artikelen 1 tot 28 van 133 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 133 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grips

Op zoek naar een nieuwe hockeygrip?

De grootste collectie hockeygrips en hockeytape staat nu online bij Sporthuis. De bekendste hockeymerken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Malik, Reece, Stag en TK hockey.

De grootste collectie hockeygrips

Het populairste hockeygripje op dit moment is de adidas HY PU hockey grip. Deze opvallende hockeygrip is gemaakt van extra comfortabel materiaal, waardoor de grip minder snel slijt.
Brabo heeft de Brabo Traction Grip en de Brabo Cushion grip. De zachte grips zorgen voor optimaal houvast en comfort en de tranpiratie gaatjes zorgen ervoor dat je minder snel zweethanden krijgt.
De Dita hockeygrips zitten al sinds jaar en dag in de collectie van Sporthuis. De Dita Titan Grip of de Dita zeemgrip zorgen voor optimale grip en voor comfortabel stickbehandeling. Daarnaast hebben wij ook nog een echte Dita zeemgrip, speciaal ontwikkeld voor Sporthuis.
De Grays hockeygrips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals oranje, roze, blauw, rood en nog meer kleuren. De Grays Chamois Grip is een universele hockeygrip die om elke hockeystick heen past.
De Gryphon Towel Grip is ontwikkeld aan de hand van een speciale badstof, waardoor je met nog meer gevoel kunt hockeyen.
Malik heeft verschillende hockeygrips en hockeytapjes. De Malik Traction Grip is het instapmodel voor iedere hockeyer. De Malik Comfort Grip is een extra zachte hockeygrip van Malik en deze kan op elke hockeystick worden gebruikt.
De Reece hockeygrips staan bekend om hun leuke designs en felle kleuren. De Reece hockeygrips hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn altijd snel te leveren.
De Stag hockeygrips zijn een van de populairste in de hockeywereld en dan met name de Shammy Shacks. De Stag hockeygrips vallen vooral op door de felle kleuren en goede kwaliteit.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste hockeygrips. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@sporthuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Sporthuis Openingstijden Retourneren